Wróć do oferty: Chleby foremkowe

Chleb żytnio-orkiszowy

Więcej zdjęć znajdziesz również na naszym profilu na Instagramie

Dostępny codziennie

Pieczywo mieszane żytnie z mąką pszenną orkiszową pełnoziarnistą oraz starannie dobraną kompozycją ziaren. W skład pieczywa wchodzą m. in. wykiełkowane ziarno żyta, siemię lniane czy ziarno owsa. Produkt powstał przy współpracy z Uniwersytetem Przyrodniczym we Wrocławiu w ramach projektu MOZART.

Pieczywo posiada niski indeks glikemiczny i wysoką zawartość błonnika pokarmowego.

   

Indeks glikemiczny 49,9
Ładunek glikemiczny 12,5
Oceń ten produkt
Ilość głosów (53)
Najnowsze przepisy z chlebem powszednim
Więcej przepisów
Preferencje plików cookie
Jeśli wyrażą Państwo na to zgodę, na niniejszej stronie internetowej są wykorzystywane cookies lub inne podobne technologie śledzące, w szczególności w celach analitycznych lub reklamowych. Informacje o tym, jak korzystają Państwo z witryny internetowej, są wówczas udostępniane partnerom analitycznym lub reklamowym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Państwa lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług. Stosowanie technologii śledzących może wiązać się z przetwarzaniem danych osobowych. Administratorem danych osobowych jest Grupa Familijna sp. Z o.o. z siedzibą w Kuźnicy Czeszyckiej. Więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych oraz o przysługujących Państwu prawach znajduje się w Polityce prywatności.
Preferencje plików cookie
Wykorzystanie plików cookie

Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies. Zalecamy zapoznanie się z Polityką prywatności i plików Cookies.

Więcej informacji

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookie prosimy o kontakt.