Wróć do oferty

Drożdżówki

Mak i rogal

Więcej zdjęć znajdziesz również na naszym profilu na Instagramie

Dostępny codziennie

Aromatyczny wyrób z ciasta półfrancuskiego wypiekany na miejscu w punktach firmowych. Rogal wypełniony jest nadzieniem makowym z dodatkiem rodzynek i marmolady. Całość dekorowana lukrem i kruszonymi orzeszkami ziemnymi.

Główne składniki
  • marmolada wieloowocowa
  • nadzienie makowe
  • lukier
  • rodzynki
  • orzeszki ziemne
Alergeny
  • gluten
  • jaja
  • orzeszki ziemne
  • soja
  • mleko
  • nasiona sezamu
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza 100 g produktu:
Wartość energetyczna 1854 kJ / 443 kcasl
Białko 8,2 g
Węglowodany 54 g
Cukry 31 g
Tłuszcze 21 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 6,1 g
Błonnik 2,5 g
Sól 0,37 g