Wróć do oferty: Ciasta

Makówka z serem

Dostępny codziennie

Wilgotny makowiec o smaku migdałowym na jasnym biszkopcie z dodatkiem masy serowej. Smak ciasta podkreślony jest prażonymi jabłkami.

Główne składniki
  • nadzienie makowe
  • masa twarogowa
  • jabłka prażone
  • płatki migdałowe
Oceń ten produkt
Ilość głosów (21)
Preferencje plików cookie
Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies klikając przycisk Ustawienia. Zalecamy zapoznanie się z Polityką prywatności i plików Cookies.
Preferencje plików cookie
Wykorzystanie plików cookie

Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies. Zalecamy zapoznanie się z Polityką prywatności i plików Cookies.

Więcej informacji

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookie prosimy o kontakt.