Kanapka z białą kiełbasą i jajkiem

Kanapka z białą kiełbasą i jajkiem (przepis)

Kolacja Łatwy 15 minut Przekąski
01 01 02

Przygotuj kanapkę w wielkanocnym stylu!

Potrzebne składniki:
  • bułka staropolska
  • biała kiełbasa
  • jajko ugotowane na twardo
  • kiełki rzodkiewki
  • rukola
  • sos tatarski
Przygotowanie:
  • Przekrój bułkę staropolską
  • Następnie pokrój w plasterki białą kiełbasę, jajko ugotowane na twardo oraz czerwoną cebulę
  • Bułkę posmaruj sosem tatarskim
  • Na sosie ułóż rukolę
  • Następnie naprzemiennie dodaj kiełbasę i jajko
  • Dodaj krążki czerwonej cebuli
  • Kanapkę udekoruj kiełkami rzodkiewki

 

 

 

Tagi:
Oceń ten przepis
Ilość głosów (1)

Podziel się ze znajomymi

Wyślij na maila
Zobacz również inne przepisy
Więcej przepisów
Preferencje plików cookie
Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies klikając przycisk Ustawienia. Zalecamy zapoznanie się z Polityką prywatności i plików Cookies.
Preferencje plików cookie
Wykorzystanie plików cookie

Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies. Zalecamy zapoznanie się z Polityką prywatności i plików Cookies.

Więcej informacji

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookie prosimy o kontakt.