Zapiekany chleb wiejski z mozzarellą i ajvarem

Łatwy 15 minut Przekąski Grillowanie Na imprezę
01 01 02
Potrzebne składniki:
  • Chleb wiejski 
  • 2 łyżki ajvaru
  • Garść świeżego szpinaku(ok. 20g)
  • 100 g mozzarelli (kilka plastrów)
  • sól 
  • pieprz
Przygotowanie:

Kromki wiejskiego chleba posmaruj aromatycznym ajvarem, a następnie posyp świeżym szpinakiem. Na wierzch ułóż plastry mozzarelli, dopraw solą i pieprzem według uznania. Całość zapiecz w opiekaczu, piekarniku lub tosterze, aż ser się roztopi, a chleb nabierze złocistej chrupkości. Podawaj na ciepło! 

Smacznego ❤️🥪

 

Oceń ten przepis
Ilość głosów (0)

Podziel się ze znajomymi

Wyślij na maila
Zobacz również inne przepisy
Więcej przepisów
Preferencje plików cookie
Jeśli wyrażą Państwo na to zgodę, na niniejszej stronie internetowej są wykorzystywane cookies lub inne podobne technologie śledzące, w szczególności w celach analitycznych lub reklamowych. Informacje o tym, jak korzystają Państwo z witryny internetowej, są wówczas udostępniane partnerom analitycznym lub reklamowym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Państwa lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług. Stosowanie technologii śledzących może wiązać się z przetwarzaniem danych osobowych. Administratorem danych osobowych jest Grupa Familijna sp. Z o.o. z siedzibą w Kuźnicy Czeszyckiej. Więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych oraz o przysługujących Państwu prawach znajduje się w Polityce prywatności.
Preferencje plików cookie
Wykorzystanie plików cookie

Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies. Zalecamy zapoznanie się z Polityką prywatności i plików Cookies.

Więcej informacji

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookie prosimy o kontakt.