Focaccia z prosciutto i mozarellą

Focaccia z prosciutto i mozarellą (przepis)

Kolacja Łatwy 15 minut Przekąski Grillowanie Na imprezę
01 01 02

Przygotuj kanapki we włoskim stylu!

Potrzebne składniki:
Przygotowanie:
  • Focaccie z tymiankiem przekrój na pół
  • Dolną część posmaruj bazyliowym pesto
  • Ułóż dwa plastry mozarelli
  • Następnie ułóż jeden plaster szynki prosciutto
  • Dodaj dwa plastry pomidora oraz rukolę
  • Przykryj górną częścią bułki

 

 

Oceń ten przepis
Ilość głosów (0)

Podziel się ze znajomymi

Wyślij na maila
Zobacz również inne przepisy
Więcej przepisów
Preferencje plików cookie
Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies klikając przycisk Ustawienia. Zalecamy zapoznanie się z Polityką prywatności i plików Cookies.
Preferencje plików cookie
Wykorzystanie plików cookie

Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies. Zalecamy zapoznanie się z Polityką prywatności i plików Cookies.

Więcej informacji

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookie prosimy o kontakt.