Focaccia z włoską mortadelą i pistacjami

Focaccia z włoską mortadelą i pistacjami (przepis)

Kolacja Łatwy 15 minut Przekąski Grillowanie Na imprezę
01 01 02

Przygotuj wyrafinowaną kanapkę na włoskiej focacci

Potrzebne składniki:
Przygotowanie:
  • Focaccie z suszonymi pomidorami przekrój na pół
  • Górną część bułki posmaruj konfiturą brzoskwiniową
  • Na dolnej części ułóż rukolę
  • Następnie dodaj dwa plastry sera camambert
  • Mortadelę zwiń, aby nadać jej większą objętość
  • Na wędlinie ułóż pistacje
  • Zamknij kanapkę górną częścią bułki

 

Oceń ten przepis
Ilość głosów (0)

Podziel się ze znajomymi

Wyślij na maila
Zobacz również inne przepisy
Więcej przepisów
Preferencje plików cookie
Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies klikając przycisk Ustawienia. Zalecamy zapoznanie się z Polityką prywatności i plików Cookies.
Preferencje plików cookie
Wykorzystanie plików cookie

Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies. Zalecamy zapoznanie się z Polityką prywatności i plików Cookies.

Więcej informacji

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookie prosimy o kontakt.