Focaccia z włoską mortadelą i pistacjami

Focaccia z włoską mortadelą i pistacjami (przepis)

Kolacja Łatwy 15 minut Przekąski Grillowanie Na imprezę
01 01 02

Przygotuj wyrafinowaną kanapkę na włoskiej focacci

Potrzebne składniki:
Przygotowanie:
  • Focaccie z suszonymi pomidorami przekrój na pół
  • Górną część bułki posmaruj konfiturą brzoskwiniową
  • Na dolnej części ułóż rukolę
  • Następnie dodaj dwa plastry sera camambert
  • Mortadelę zwiń, aby nadać jej większą objętość
  • Na wędlinie ułóż pistacje
  • Zamknij kanapkę górną częścią bułki

 

Oceń ten przepis
Ilość głosów (0)

Podziel się ze znajomymi

Wyślij na maila
Zobacz również inne przepisy
Więcej przepisów
Preferencje plików cookie
Jeśli wyrażą Państwo na to zgodę, na niniejszej stronie internetowej są wykorzystywane cookies lub inne podobne technologie śledzące, w szczególności w celach analitycznych lub reklamowych. Informacje o tym, jak korzystają Państwo z witryny internetowej, są wówczas udostępniane partnerom analitycznym lub reklamowym. Partnerzy mogą połączyć te informacje z innymi danymi otrzymanymi od Państwa lub uzyskanymi podczas korzystania z ich usług. Stosowanie technologii śledzących może wiązać się z przetwarzaniem danych osobowych. Administratorem danych osobowych jest Grupa Familijna sp. Z o.o. z siedzibą w Kuźnicy Czeszyckiej. Więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych oraz o przysługujących Państwu prawach znajduje się w Polityce prywatności.
Preferencje plików cookie
Wykorzystanie plików cookie

Szanowni Państwo, nasz serwis stosuje pliki Cookies aby zapewnić jego prawidłowe działanie. Możecie określić warunki przechowywania lub dostępu do plików Cookies. Zalecamy zapoznanie się z Polityką prywatności i plików Cookies.

Więcej informacji

W przypadku jakichkolwiek pytań dotyczących naszej polityki dotyczącej plików cookie prosimy o kontakt.